شاید شما بخواهید روی یکی از صفحات سایت خود مثل بلاگ یا فروشگاه اینترنتی یک قالب جداگانه نصب کنید. برای انجام این کار باید به سراغ فولدر ها بروید و یک فولدر در هاست خود بسازید. برای انجام این کار باید یک فولدر روی هاست نصب کنید. در ادامه به شما به طور کامل این کار را اموزش می دهیم.
آنچه در این مقاله می خوانید:
چطور روی یکی از برگه های سایت یک قالب جداگانه نصب کنید؟
به طور مثال شاید شما از ظاهر فعلی قالب خود برای صفحه وبلاگ سایتتان رضایت نداشته باشید. در این صورت می توانید وردپرس را به طور جداگانه برای وبلاگ خود بسازید. در این صورت دو حالت وجود دارد:
- برای وبلاگ خود یک ساب دامین جدید بسازید
- برای وبلاگ خود یک فولدر جدید بسازید
تفاوت روش اول با دوم این است که در روش اول، آدرس وبلاگ شما به صورت (subdomain.domin) می باشد و اعتبار سئویی سایت اصلی روی ساب دامین تاثیری ندارد و ساب دامین شما به عنوان سایت جدید و جدا از سایت اصلی شناخته می شود. در مقالات قبل نصب وردپرس روی ساب دامین را به طور جزئی و گام به گام آموزش داده ایم.
در روش دوم یعنی نصب وردپرس روی فولدر، آدرس وبلاگ شما (ما در این مقاله برگه وبلاگ را به عنوان مثال در نظر گرفته ایم، برگه شما می تواند هر برگه ای باشد.) به صورت (domin/subfolder) می باشد. اعتبار سئویی دامنه اصلی روی فولدر نیز تاثیر دارد.
ایجاد فولدر روی هاست دایرکت ادمین
برای اینکه بتوانید یک فولدر روی هاست دایرکت ادمین ایجاد کنید باید آموزش تصویری که در ادامه برای شما آماده کرده ایم را تا انتها ببینید.
- وارد کنترل پنل دایرکت ادمین شوید و در بخش سرچ «file manager» را تایپ کنید یا از قسمت «System Info & Files» روی «file manager» کلیک کنید.
- حال از بین پوشه های موجود روی «public html»کلیک کنید.
- هنگامی که وارد این بخش شدید از سمت چپ روی ایکونی که مشخص شده کلیک کنید.
حال در این قسمت برای نام فولدر ادرس مورد نظر را وارد کنید. به عنوان مثال اگر هدف شما نصب یک قالب جدا برای فروشگاه است نام پوشه را shop بگذارید.
حالا نوبت به نصب وردپرس در این فولدر است. برای این کار ابتدا باید وردپرس را از سایت اصلی وردپرس به ادرس زیر دانلود کنید:
بعد از دانلود وردپرس نوبت به این رسیده است که وردپرس را در هاست خود آپلود کنید. برای این کار باید وارد فولدری که ساخته اید بروید و طبق تصویر زیر، روی آیکون سمت چپ که در شکل زیر مشخص شده است کلیک کنید و فایل وردپرس را برای آپلود شدن انتخاب کنید:
حال باید فایل مربوط به وردپرس را از حالت فشرده خارج کنید. برای این کار باید روی فایل زیپ مربوط به وردپرس راست کلیک کنید و گزینه «extract» را بزنید.
حال باید مسیری که می خواهید فایل در ان اکسترکت شود را انتخاب کنید که به طور پیشفرض همان آدرس فعلی را برای شما انتخاب میکند که شما نیاز به تغییر آن ندارید و فقط باید روی گزینه «extract» کلیک کنید:
حال بهتر است برای صرفه جویی در فضای هاست، فایل زیپ شده وردپرس را حذف نمایید. روی فایل زیپ راست کلیک کرده و سپس «remove» را انتخاب نمایید.
حال باید محتویات درون پوشه«wordpress» را از آن خارج کنید. برای این کار کافی است وارد پوشه وردپرس شوید و همه فایل ها را انتخاب کرده، سپس راست کلیک کرده و move to را انتخاب نمایید.
حال کافی است کلمه wordpress را از انتهای ادرس پاک کنید و در نهایت روی move کلیک کنید:
خب مراحل اکسترکت و اپلود وردپرس روی فولدر به اتمام رسیده است و شما برای نصب وردپرس روی فولدر در دایرکت ادمین باید یک دیتابیس ایجاد کنید. در ادامه با هم ساخت دیتابیس در هاست دایرکت ادمین را یاد می گیریم.
ایجاد دیتابیس در هاست دایرکت ادمین
بعد از اینکه آپلود وردپرس در هاست صورت پذیرفت، باید یک دیتابیس بسازید تا دیتاهای مربوط به وردپرس در این دیتابیس ذخیره شوند. در ادامه به شما اموزش می دهیم که یک دیتابیس بسازید.
دیتابیس یا پایگاه داده، همانطور که از نامش پیداست، محل قرار گرفتن دیتاهای شماست و همه دیتاهای شما در دیتابیس سایت شما قرار میگیرد.
برای ساخت دیتابیس باید بعد از اینکه وارد دایرکت ادمین شدید، روی«mysql management» کلیک کنید.
حال روی «create a new database» کلیک کنید.
حال در باکس های مربوطه اطلاعات را وارد کنید:
قبل از خروج از این صفحه اطلاعات دیتابیس را در جای مطمئنی ذخیره کنید.
به همین راحتی یک دیتا بیس ساختیم!
حال به آدرس یا همان url مربوط به سایت خود بروید. به عنوان مثال اگر نام فولدری که شما shop باز کرده باشید، آدرس سایت شما به صورت domainurl/shop می باشد.
مراحل نصب وردپرس را در مقاله زیر به شما آموزش داده ایم. برای مطالعه بیشتر به مقاله زیر مراجعه کنید.
به همین راحتی میتوانید یک فولدر روی هاست دایرکت ادمین ایجاد کنید و برای نصب وردپرس روی آن اقدام نمایید.
انتخاب برگه مد نظر به عنوان صفحه اصلی
فرض کنید فروشگاهی دارید که قصد دارید برگه فروشگاه آن را با قالب وودمارت راه اندازی کنید. بعد از اینکه مراحل فوق را طی کردید، باید در بخش تنظیمات وردپرس خود، صفحه فروشگاه را به عنوان برگه اصلی در نظر بگیرید.
از منوی سمت راست«تنظیمات» و سپس «خواندن» را انتخاب کنید.
حال همانطور که در شکل زیر مشاهده میکنید از منوی باز شوند، صفحه فروشگاه را به عنوان برگه اصلی انتخاب کنید و سپس به پایین برگه مراجعه کنید و تنظیمات را ذخیره نمایید.
در این محتوا به شما آموزش نصب وردپرس روی فولدر در دایرکت ادمین را اموزش داده ایم. در صورتی که سوالی پیرامون این نوشته دارید، با ما در میان بگذارید.