برنامه نویسی جز مشکل ترین کارهای دنیا می باشد و فراگیری آن برای همگان کار بسیار مشکلی می باشد. از این رو امروزه اکثر افراد برای طراحی سایت به سمت سایت ساز ها و سیستم های مدیریت محتوایی می روند. در این مقاله می خواهیم درباره ی معایب سایت سازها مطالبی را بیان کنیم و این موارد جز مهمترین مواردی است که قبل از انتخاب سایت ساز ها باید آن ها را بدانید:
آنچه در این مقاله می خوانید:
وابستگی به سایت ساز ها و عدم استقلال
یکی از مهمترین معایبی که سایت ساز ها دارند این است که سایت شما کاملا به آن ها وابسته است و اگر هر مشکلی برای سایت ساز به وجود بیاید، سایت شما هم درگیر آن می شود.
به عنوان مثال اگر سیستم سایت سازی که از آن استفاده می کنید، از رده خارج شود، سایت شما کاملا به آن وابسته است و تمامی زحماتی که برای سایت خود کشیده اید از بین خواهد رفت.
از طرف دیگر هنگامی که شما یک سایت ساز را برای راه اندازی سایت خود انتخاب میکنید، با سایرین از منابع مشترکی استفاده می کنید به همین دلیل کندی سرعت سایت و مشکلات این چنینی که برای یک سایت دیگر بوجود بیاید، سایت شما نیز تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
گران بودن
استفاده از نسخه پریمیوم این سایت ساز ها بسیار گران است و اگر تمایل داشته باشید که از نسخه های رایگان استفاده کنید، تبلیغات در سایت شما نمایش داده میشود.
از سمت دیگر این سیستم های سایت ساز در ابتدا منابعی ( مثل هاست و …) را در اختیار شما قرار می دهند، که بعد از گذشت مدتی این منابع برای مدیریت سایتتان کافی نخواهد بود و شما مجبور به پرداخت هزینه بیشتری خواهید بود که این هزینه ها بسیار گزاف می باشد.
عدم توسعه پذیری به صورت مستقیم
اگر شما به عنوان صاحب سایت قصد داشته باشید یک سایت که با سیستم سایت ساز راه اندازی شده است را توسعه دهید یا تغییراتی در آن اعمال کنید، باید یا از ابتدا سایت را راه اندازی نمایید یا این درخواست را از سازنده های سایت ها داشته باشید. وب سایت ها به طور مداوم نیازمند گسترش و توسعه هستند، در نتیجه شما باید هزینه هنگفتی را برای توسعه ی سایت خود به سایت سازها بدهید در نتیجه توسعه پذیری آن مشکل است.
عدم قابلیت مدیریت سئو
از بزرگترین معایبی که سایت ساز ها دارند این است ابزار پیشرفته ای برای بازاریابی و سئو سایت درون خود ندارند و مدیریت کردن سئو این سایت ها بسیار مشکل است.
از سمت دیگر سرور و سرعت سایت شما کاملا وابسته به سایت ساز ها می باشد و شما هیچ اختیاری در این باره نخواهید داشت و اگر سایت شما سرعت پایینی داشته باشد شما هیچ کاری از دستتان بر نمی آید. از سمت دیگر سرعت لود این سایت ها ممکن است پایین باشد که از لحاظ سئویی بسیار مضر است و ممکن است از موانع بزرگ پیشرفت سایت شما باشد.
منعطف نبودن طراحی سایت
یکی دیگر از معایب این سایت ها می توان به منعطف نبودن طراحی آن ها اشاره کرد، شما نمی توانید به کمک این سایت سازها امکانات مورد نیاز برای طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای و کاربرپسند را فراهم کنید و امکاناتی که در اختیار شما قرار می گیرد فقط در حد ساخت یک سایت ساده می باشد. از سمت دیگر قالب هایی که میتوانید برای سایت خود استفاده کنید بسیار محدود هستند و به عبارتی شما اصلا تنوعی برای انتخاب قالب ندارید به همین دلیل اکثر سایت هایی که با سایت ساز ها طراحی می شوند، نمیتوانند رضایت کاربران را جلب کند.
کلام آخر درباره سایت ساز ها
با توجه به محدودیت ها، هزینه های گراف و امکانات محدود سیستم های سایت ساز بهتر است از آن ها استفاده نکنید و به جای آن از سیستم های مدیریت محتوایی مثل وردپرس و ووکامرس کمک بگیرید. اگر شما توانایی لازم و کافی برای طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای ندارید، متخصصین تیم ووکامرس فارسی آماده خدمت رسانی به شما هستند.
ثبت سفارش طراحی فروشگاه اینترنتی حرفه ای
از اینکه نظرات خود را پیرامون این نوشته با ما در میان می گذارید سپاسگزاریم.